Serviciul de Informare Publică

Doresc să beneficiez de aplicație

Creează profil

DE CE TREBUIE SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI CHIAR ACUM? Nu vă costă nimic dar așa veți fi mai bine Informați, mai protejați și participați la luarea deciziilor importante pentru comunitate.

De exemplu, într-o situație de criză, informațiile generale le primiți prin televiziune, radio sau RO-Alert dar nimeni nu vă va informa despre ce se întâmplă la dumneavoastră în comunitate: programul farmaciilor, ce magazine alimentare sunt deschise și când, în ce interval și pe ce stradă se opresc gazele sau apa, care este planificarea consultațiilor la medicul de familie …
Mai mult, sunt hotărâri pe care primarul sau consiliul local ar trebui să le ia doar după consultarea cetățenilor – și cum să facă o consultare publică, un referendum tocmai atunci când oamenii sunt îndemnați să rămână în case? Ca să nu mai vorbim de costurile și timpul necesare organizării unei consultări publice clasice!

Prin Serviciul de Informare Publică prin SMS/E-Mail (SIP-SMS/E-Mail), primiți sms-uri și e-mailuri de informare sau de alertare despre orice problemă de interes local; participați la consultări publice prin sms și vedeți rezultatele. Totul în timp real! Personalizat, chiar la nivel de stradă, cartier, sat!
Doar un cetățean informat este un cetățean protejat!

Administrare

Vă rugăm să vă introduceți datele de autentificare !

Pentru resetarea parolei, introduceţi mai jos numele dvs. de utilizator sau adresa dvs. de email. Dacă vă vom găsi în baza de date, vă vom trimite un email cu instrucţiuni referitoare la recăpătarea accesului.

Autentificare

www.sip-sms.ro